Ena bolj zahtevnih začetnih stvari pri izdelavi torte je določitev velikosti glede na število zahtevanih kosov oziroma obratno. Ker torte, ki jih poznamo niso več le standardne slaščičarniške in merijo v višino tudi trikrat več kot le-te, je potrebno za pravilno pripravo uporabiti zanesljiv izračun oziroma tabelo, ki bo pomagala pri izdelavi.


Noben izdelovalec tort si namreč ne želi, da bi izdelal še enkrat več torte, kot je bilo dogovorjeno in da bi se ta morala zavreči. Hkrati pa še sebi s tem narediš precejšen minus v stroškovnem smislu. Še slabše pa je, da je torte premalo in na praznovanju ne dobi vsak svojega kosa.


Temu se lahko od zdaj naprej zelo preprosto izognete, le sledite temu izračunu :)

Izberi možnost plačila

Dobrodošel/la na mojem tečaju!


Živjo!


Moje ime je Ema in ustvarjam pod blagovno znamko Emazing Creations. Naravnost obožujem vse, kar je sladko in čudovito! Še posebej so mi pri srcu moderne kreacije po navdihu narave, organskih linij in čarobnih zgodb. Žene me želja po vedno boljšem, še bolj posebnem in edinstvenem. Verjamem v to, da se nikoli ne nehamo učiti in da je vlaganje vase in svoje ustvarjalno bogastvo najboljša pot do sreče.