Makroni so znani kot najbolj zahteven piškot za izdelavo na celem svetu. Zakaj? Ker kljub temu, da so za pripravo popolnih makronov potrebne le 4 preproste sestavine, obstaja 1001 razlog, da nikakor ne uspejo. Večina ljudi, pa naj si bo to poklicni slaščičar, ali laik, ki so že kdaj poskusili z izdelavo makronov , imajo z njimi pravo love-hate razmerje. Enkrat uspejo, potem osemkrat ob histeričnem joku vržeš vse skupaj v smeti, nato pa spet dvakrat uspejo. Kako?! Pa saj vedno delaš po istem receptu! Najbolj pomembno se je že na tej točki zavedat, sploh pri izdelavi makronov, da recept ni vreden nič brez pravilne tehnike in izvedbe. Tukaj ni eksperimentiranja, ni "maloposvoje" , vsak gram je pomemben in vsaka sekunda postopka ključna.


Veste, povprečne makrone je zelo lahko naredit. Take, da ti ob pogledu na njih zastane dih, ob okušanju pa te povsem prevzame občutek sreče - take, pa imaš le redko priložnost doživeti. In danes se boš naučil/a izdelati prav takšne.
Izberi možnost plačila

Dobrodošel/la na mojem tečaju!


Živjo!


Moje ime je Ema in ustvarjam pod blagovno znamko Emazing Creations. Naravnost obožujem vse, kar je sladko in čudovito! Še posebej so mi pri srcu moderne kreacije po navdihu narave, organskih linij in čarobnih zgodb. Žene me želja po vedno boljšem, še bolj posebnem in edinstvenem. Verjamem v to, da se nikoli ne nehamo učiti in da je vlaganje vase in svoje ustvarjalno bogastvo najboljša pot do sreče.