No, tole pa je torta z zgodbo. Moja največja uspešnica, moj absolutni ponos, zaklad kolekcije okusov ki jo ponujam. Ta recept prihaja iz mojega srca, moje zgodovine, moje ljubezni do tort in pravljične dežele Irske. Upam, da se tudi vam zasidra tako globoko. Če obstaja recept, ki je izdelan z absolutno mero ljubezni, je to ta. In ustvarila sem ga samo za vas.

 

Tortica, ki jo boste izdelali je sestavljena iz dekadentnega browniejevega biskvita z Guinness-om, mlečnega čokoladnega moussa z Bailey’s kremnim likerjem, domačo karamelo z Jamesons’ viskijem in slanim karamelnim ganachem bele čokolade s hrustljavimi praženimi mandlji. 


Program

Izberi način plačila

Dobrodošel/la na mojem tečaju!


Živjo!


Moje ime je Ema in ustvarjam pod blagovno znamko Emazing Creations. Naravnost obožujem vse, kar je sladko in čudovito! Še posebej so mi pri srcu moderne kreacije po navdihu narave, organskih linij in čarobnih zgodb. Žene me želja po vedno boljšem, še bolj posebnem in edinstvenem. Verjamem v to, da se nikoli ne nehamo učiti in da je vlaganje vase in svoje ustvarjalno bogastvo najboljša pot do sreče.