PREDSTAVLJAMO VAM NAŠE TUTORJE


Tutorje, ki so na slovenskih tleh znani po svojih izjemnih veščinah, kvalitetni in vrhunski ponudbi ter modernemu pristopu k slaščičarstvu. Samo za vas so se zbrali na enem mestu - naši spletni akademiji, da bi z vami delili svoje znanje in popeljali nivo slaščičarstva pri nas na še višji nivo.


Foto: JS Oblikovanje

EMAZING CREATIONS

(Ema Koselj)


Moje ime je Ema in ustvarjam pod blagovno znamko Emazing Creations. Naravnost obožujem vse, kar je sladko in čudovito! Še posebej so mi pri srcu moderne kreacije po navdihu narave, organskih linij in čarobnih zgodb. Žene me želja po vedno boljšem, še bolj posebnem in edinstvenem. Verjamem v to, da se nikoli ne nehamo učiti in da je vlaganje vase in svoje ustvarjalno bogastvo najboljša pot do sreče.

Najrajši kreiram celostne stylinge za poroke in otroške rojstne dneve, kjer prevladajo domišljija, ustvarjalnost in želja po drugačnosti. Kjer torta ni le torta - je kreacija, ustvarjena posebej za vas. Je sladka umetnina, ki nastane iz navdiha po ustvarjanju, strasti do hrane, druženja, topline in ljubezni do dela. Ljudje moje delo prepoznajo po dovršenih dizajnih in edinstvenih kombinacijah okusov.


Z vami pa bi želela deliti košček mojega znanja, ki sem ga pridobila skozi zadnja 3 leta. Znanje je nekaj, kar sama najbolj cenim in sem mnenja, da nikoli ni prepozno ali odveč investirati vanj. Je naše absolutno bogastvo, ki nas izpopolnjuje in izboljšuje kvaliteto življenja.


Se že veselim, da se nam pridružiš!


Foto: Matjaž Očko

CUKR BIRO

(Katarina Očko & Špela Kajtner)


Ali verjamete, da se nasprotja privlačijo in skupaj celo odlično funkcionirajo? Midve, Špela in Katarina, sva živi dokaz, da je temu tako. Torej, kaj imava skupnega fizioterapevtka, ljubiteljica živali in spicy hrane ter notranja oblikovalka, navdušenka nad tatuji ter aktivnim življenskim slogom? Odgovor je pravzaprav na dlani – CUKR BIRO. Dolgoletno prijateljstvo, strast in ljubezen do estetike, oblikovanja ter kulinarike sva združili v idejo o personalizaciji in individulnem pristopu do vsake stranke. Skupaj se dopolnjujeva in sinhrono razvijava najino znamko. Pri svojem delu skrbno načrtujeva dizajn ter sestavine, ne uporabljava umetnih arom, konzervansov ter praškov. Katarinina mirna in natančna roka najraje ustvarja živalske figurice, Špela pa najbolj uživa ob drobnem dekoriranju mini sladice. Izreden pomen dajeva tako estetiki kot tudi okusom, kar se odraža v zadovoljstvu najinih strank za katere sva neizmerno veseli, da se vedno znova vračajo.

CUKR BIRO je mlado podjetje, s katerim si želiva ustvariti svoj prostor med naročniki, ki v poplavi ponudnikov sladic želijo zagotoviti sebi in svojim najdražjim kvaliteten, okusen in estetsko dovršen produkt. Ker sva se slaščičarstva izučili sami, še posebej ceniva vse, ki se združujemo v tem prekrasnem poklicu in skrbimo, da kvaliteta najde svoje mesto tako na trgu, kot pri strankah. Najbolj srečni sva takrat, ko nama naročniki pustijo odprte roke za ustvarjanje – takrat najina kreativnost nima meja. Najino vodilo je, da okusno domačo peko tudi estetsko dovršiva in poskrbiva, da gresta okus in izgled z roko v roki.